ABOUT

Welcome to FASHIONWOWS!

My name is Meshy. I started this site back in 2012 as an online fashion magazine with many writers from around the world but after my precious little girl was born, things have slowed down and I decided to shut the site down. But now as she is a little older I decided to start writing again, so at the beginning of 2017 I relaunched my now bilingual (English and Hungarian) blog with new content. Over the past few years my blog became my hobby and passion, and hopefully this passion will become a full time job soon.

Currently I live in between Hungary (Europe) and Arizona with my little family of 3, which means we travel quite a lot back and forth during the year.

FASHIONWOWS is a style inspiration blog. I might not be the fashion blogger who shares a lot of outfit posts about herself (though it could happen sometimes) but as a personal stylist I would like to focus more on giving OUTFIT INSPIRATIONS and/or STYLING TIPS to my readers, while also sharing some great SHOPPING DEALS along the way. For daily deals follow us on Facebook as I post there more frequently, several times a day. And if you still can’t find exactly what you’re looking for, or just need more personalised styling tips, request my ONLINE STYLING OR PERSONAL STYLING SERVICES and I’ll be happy to help! Occasionally you will also find other posts that also interest me like beauty, home decor or kids fashion.

Whether you’re a new follower or have been reading the blog from the beginning, thank you for being here and I really hope you’ll love the new content! Let me know what you think about the new website anytime. And if you have any questions or enquiries just email me to info@fashionwows.com.

RÓLAM

Üdvözöllek a FASHIONWOWS oldalán!

A nevem Meshy. Ezt az oldalt 2012-ben indítottam el egy angol nyelvű online divatmagazinként, melynek számos írója volt a világ különböző tájairól. Aztán kislányom születése után a dolgok mást irányt vettek, így a magazint kénytelen voltam megszűntetni. Most, pár évvel később újra feltört bennem az írás utáni vágy, így 2017 januárjától újraindítottam a blogot. Ez most kicsit más, mint a régi: egyedül írom, két nyelven (angolul és magyarul), és kicsit a tartalom is változott. A blog az évek során nemcsak a hobbimmá, hanem a szenvedélyemmé is vált, és remélhetőleg ez a szenvedély nemsokára már a munkámat is jelenteni fogja.

Jelenleg Magyarország és Arizona között ingázom kiscsaládommal, ami rengeteg utazással (és persze jatleg-gel!) jár, de így kerek a mi kis életünk.

Nos, miről is szól a blog? Stílustanácsadóként leginkább öltözködéssel kapcsolatos ötletekkel, valamint stílus tippekkel szeretném inspirálni az olvasóimat, melyekhez konkrét – egy kattintással rögtön meg is vásárolható – termékeket is ajánlok. Ha szeretnétek értesülni az aktuális akciókról és kihagyhatatlan ajánlatokról, kövessetek a Facebook-on, ugyanis oda naponta többször is posztolok. És ha esetleg szükségetek lenne egy konkrét szettre egy bizonyos eseményre, vagy csak szeretnétek felfrissíteni a ruhatáratokat, vegyétek igénybe ONLINE és most már OFFLINE is (csak Magyarországon!) elérhető SZEMÉLYI STYLIST SZOLGÁLTATÁSAIMAT! Ezen kívül időnként jelentkezem más témákkal is, mint például szépség tippekkel, gyerekdivattal, vagy éppen otthoni dekorációval.

Szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik már régóta követik az oldalt, és azoknak is akik csak most találtak ide hozzám! Remélem tetszik/tetszeni fog az új tartalom. Bármilyen észrevételt, kritikát szívesen fogadok, vagy ha bármilyen kérdésetek merülne fel, írjatok bátran az info@fashionwows.com email címre!

TOP